I vårt kalendarium kan du se samtliga våra arrangemang för barn & unga.

Upptäck konst över generationsgränserna!

På Göteborgs Konsthall kan du som vuxen i sällskap med barn alltid hitta något spännande att göra och prova på! Här testar vi konstnärliga metoder och utforskar material, färger och former som kopplar an till utställningen. Den skapande verksamheten har drop in och alltid fri entré.

Öppen verkstad

Till hösten drar vi igång Öppen verkstad igen! På lördagar kl 12-15 bjuder vi in till en skapande verkstad för barn, unga och vuxna (barn under 8 år tillsammans med vuxen), som inspirerar och uppmuntrar till eget skapande. Här får du gå loss med färg, form och kreativitet tillsammans med konstnärer och/eller konstpedagoger! Drop-in. Se kalendern för datum.

Babyvisningar

Är du föräldraledig och vill upptäcka konsten tillsammans med din bebis? Välkommen till en av våra babyvisningar! Här ges möjlighet för både vuxna och de allra minsta att uppleva konst. Se i kalendern när det passar just dig att komma.

Lovaktiviteter

På höstlov, jullov, sportlov och sommarlov erbjuder konsthallen en rad spännande och roliga lovaktiviteter för dig som ledig. Se kalendern för aktuellt program.