Aktiviteter

Välkommen på guidade Visningar hos oss!

Här får du en fördjupad bild av utställningen och möjlighet att få svar på dina frågor om verken eller tematiken. Vi erbjuder bland annat allmänna visningar, visningar på olika språk, visningar för barn och för pensionärer.

Visningarna görs av våra kunniga värdar och är helt kostnadsfria.

Vill du ha en kort introduktion till utställningen, fråga våra utställningsvärdar i receptionen på Göteborgs Konsthall. De hjälper gärna till!

Hitta datum och tider till alla visningar i vårt program.

Gå till program

 

Boka en egen visning

Kanske vill du och dina vänner, din förening eller din arbetsplats få en egen visning av utställningen? Våra duktiga värdar och pedagoger hjälper er gärna!

Hos oss kan du boka en egen visning på 45-60 minuter, där ni får en rundvandring och fördjupande presentation av vår pågående utställning.
Max antal deltagare per grupp är 30 personer.

Hör av dig till goteborgs.konsthall@kultur.goteborg.se för att boka eller få mer information.

Kostnad för visningar

Visning vardagar innan kl 17.00 kostar 1 000 kr
Visning vardagar efter kl 17.00 samt helg kostar 1 500 kr
Vid visning på engelska tillkommer 500 kr/visning

 

Våra visningar

Allmän visning – varje lördag

Varje lördag kl 13.00 erbjuder vi en runt 30 minuter lång guidad visning av pågående utställning. Ta med dig en vän eller din familj och låt oss ge dig nya ingångar till konsten!

Barnvisning: Barn ser konst

Ta med ditt barn på en guidad familjevisning! Här undersöker vi och pratar om utställningen utifrån barnens perspektiv. Barnen ges här också möjlighet till eget skapande, och att upptäcka utställningen med en klurig konstjakt.

Barnvagnsvisningar

Är du föräldraledig och vill upptäcka konsten tillsammans med din bebis? Välkommen till en av våra barnvagnsvisningar! Här ges möjlighet för både vuxna och de allra minsta att uppleva konst. Visningen avrundas med en skapande aktivitet där du kan upptäcka färg och form tillsammans med ditt barn.

Specialvisningar

Vid några tillfällen under varje utställning håller vi specialvisningar. Ibland fördjupas olika frågeställningar och teman i utställningen, andra gånger bjuder vi in en curator, konstnär eller gäst att lyfta fram olika perspektiv och ingångar till utställningen.

Visningar på olika språk

Under varje utställning erbjuder vi visningar på flera olika språk: engelska, persiska, arabiska och somaliska.

Seniorklubben

Är du senior och vill möta konst? Vill du samtala tillsammans med andra, och ibland prova att skapa själv? Då är du välkommen till Seniorklubben på Göteborgs Konsthall! Varje tillfälle avslutas med samtal över en kopp kaffe och möjligheten att tala om allt från brännande samtidsfrågor till filosofi och mer existentiella samtalsämnen. Träffarna sker både på Göteborgs Konsthall och träffpunkter runt om i staden.