Välkommen på guidad visning hos oss!

Här får du en fördjupad bild av utställningen, och möjlighet att få svar på dina frågor om verken eller tematiken. Visningarna görs av våra kunniga värdar och är helt kostnadsfria.

Vill du ha en kort introduktion till utställningen, fråga våra utställningsvärdar i receptionen på Göteborgs Konsthall! De hjälper gärna till.

Du hittar datum och tider till alla visningar i vårt kalendarium!

Allmän visning – varje lördag

Varje lördag kl 13.00 erbjuder vi en runt 30 minuter lång guidad visning av pågående utställning. Ta med dig en vän eller din familj och låt oss ge dig nya ingångar till konsten!

Barnvisning: Barn ser konst

Ta med ditt barn på en guidad familjevisning! Här undersöker vi och pratar om utställningen utifrån barnens perspektiv. Barnen ges här också möjlighet till eget skapande, och att upptäcka utställningen med en klurig konstjakt.

Barnvagnsvisningar

Är du föräldraledig och vill upptäcka konsten tillsammans med din bebis? Välkommen till en av våra barnvagnsvisningar! Här ges möjlighet för både vuxna och de allra minsta att uppleva konst. Visningen avrundas med en skapande aktivitet där du kan upptäcka färg och form tillsammans med ditt barn.

Specialvisningar

Vid några tillfällen under varje utställning håller vi specialvisningar. Ibland fördjupas olika frågeställningar och teman i utställningen, andra gånger bjuder vi in en curator, konstnär eller gäst att lyfta fram olika perspektiv och ingångar till utställningen.

Visningar på olika språk

Under varje utställning erbjuder vi visningar på flera olika språk: engelska, persiska, arabiska och somaliska.

Seniorklubben

Är du senior och vill möta konst? Vill du samtala tillsammans med andra, och ibland prova att skapa själv? Då är du välkommen till Seniorklubben på Göteborgs Konsthall! Varje tillfälle avslutas med samtal över en kopp kaffe och möjligheten att tala om allt från brännande samtidsfrågor till filosofi och mer existentiella samtalsämnen. Träffarna sker både på Göteborgs Konsthall och träffpunkter runt om i staden.

Boka en egen visning

Vill du och dina vänner, din förening eller din arbetsplats få en egen visning av utställningen? Läs mer om hur du bokar här!