BARN OCH UNGA

KREATIVA AKTIVITETER För barn och unga

På Göteborgs Konsthall kan hela familjen hitta något spännande att göra – bland annat workshops, visningar och lovaktiviteter. Här nedan kan du läsa om några av våra återkommande programpunkter.

Hela programmet hittar du i kalendern.

Öppen verkstad

På lördagar kl. 13-16 bjuder vi in till en skapande verkstad för barn, unga och vuxna (barn under 8 år tillsammans med vuxen), som inspirerar och uppmuntrar det egna skapandet. Här får du gå loss med färg, form och kreativitet tillsammans med konstnärer och konstpedagoger. Drop-in och kostnadsfritt. Se nästa tillfälle av Öppen verkstad i vår kalender. 

Bebisvisningar

Är du föräldraledig och vill upptäcka konsten med din bebis? Välkommen till en av våra bebisvisningar! Här ges möjlighet för både vuxna och de allra minsta att uppleva konst. Se i kalendern när det passar just dig att komma.

Bebismåleri

Låt din bebis testa sin kreativa ådra! Till våra bebismåleriworkshops plockar vi fram färg som också passar att smaka på. Här får bebisarna upptäcka måleri med flera sinnen: syn, smak och känsel. En härlig upplevelse för hela kroppen.

Lovaktiviteter

Under skolloven erbjuder vi en rad spännande och roliga lovaktiviteter för dig som är ledig. Hitta ditt tillfälle i kalendern!

Se hela barn och unga-programmet