Boka din plats till verket The Memor!

Mellan den 10-18 augusti 2019 kan du ta del av den koreograferade VR-installationen The Memor av konstnärsduon Lundahl & Seitl och ScanLAB Projects. Verket upplevs av en person åt gången under 20 minuters tid. Boka din plats här – först till kvarn!

The Memor är en del av verket Eternal Return (2019) av Lundahl & Seitl och ScanLAB Projects, och presenteras i samband med utställningen Fragmented Realities. Genom en serie händelser i Mixed Reality, som behandlar minnet i relation till tid och förnimmelse, ledsagas du som besökare genom ett digitalt arkiv av byggnader, landskap, ljud och dofter. En science fiction-roman av Malin Zimm, baserad på konstverket, utgör en del av installationen. Läs mer om The Memor här.

Verket upplevs av en person i taget. Rekommenderad ålder är från 12 år eller i vuxens sällskap. Det är helt kostnadsfritt att boka och ta del av verket.

Hur gör jag för att boka en tid?

Du hittar alla lediga tider på bokningssidan – klicka här för att komma till den!

Du måste boka din tid senast 20 minuter innan passet börjar. Anmäl dig i receptionen senast 10 minuter innan din bokade tid. Om du inte har anmält dig så släpper vi tiden fri.

Glöm inte att avboka om du får förhinder – det gör du enklast genom att maila namn och bokad tid till biljett@kulturpunkten.nu 

Vad gör jag om tiden jag vill ha redan är uppbokad?

Om personen som bokat tiden inte dyker upp kan du få den. Anmäl dig i receptionen på konsthallen – först till kvarn gäller!
Lediga tider fungerar som drop in. Det går alltid bra att fråga i receptionen efter närmsta lediga tid.


Eternal Return är samproducerat av STRP med produktionsstöd från Konstnärsnämnden, Stockholm Stad och Kulturrådet.
Verket The Memor presenteras i samarbete med Folkteatern och Regionteater Väst, med stöd av Västra Götalandsregionen.