Information med anledning av coronaviruset

Göteborgs Konsthall har tillsvidare öppet tisdag-söndag kl. 12-17. Utställningen Varje löv är ett öga har förlängts till den 30 augusti 2020.

Konsthallen är en del av Göteborgs Stads kulturförvaltning och följer regeringens beslut om att begränsa möjligheten till allmänna sammankomster och offentliga tillställningar. Beslutet, som gäller från och med 29 mars 2020, innebär att max 50 personer får vistas på konsthallen samtidigt. Personal på konsthallen kommer att se till att denna gräns inte överskrids.

Utställningen At this point (4-26 april) är inställd och Kemang Wa Lehuleres soloutställning Bring Back Lost Love (16 maj-30 augusti) skjuts upp till våren 2021.

Visningar och Öppen verkstad är inställda tills vidare. På lördagar erbjuder vi digitala visningar/konstsamtal klockan 11.45 på vårt instagramkonto.

För att minska smittspridningen ber vi dig som besökare att följa de allmänna råd som Folkhälsomyndigheten gått ut med.

  • Känner du förkylningssymptom, som hosta eller feber, stanna hemma
  • Tvätta händerna med tvål ofta
  • Nys och hosta i armvecket
  • Undvik att vidröra ansiktet

Göteborgs Konsthall och resten av Göteborgs Stads kulturförvaltning följer kontinuerligt myndigheternas uppdateringar och rekommendationer. För mer information se till exempel Folkhälsomyndighetens information om covid-19 och myndigheternas samlade information på krisinformation.se.

Senast uppdaterad 2020-07-01.